ЗДО №7 "Берізка"
Вінницька область, Гайсинський район

День Дошкілля

     День дошкілля - це свято, яке єднає дітей і дорослих, педагогів і батьків, усіх людей, причетних до дошкільного виховання, дитинства. Це ще одна нагода сказати добрі слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає. Свято надає можливість спільними зусиллями педагогів та дітей подарувати одне одному радість, створити веселе свято, насичене фарбами, музикою і сміхом.

    Навіть осінь привітала всіх дошкільнят зі святом, даруючи теплу та ясну погоду. Тому святкування з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля відбулось на спортивному майданчику. Де малята разом з працівника ЗДО прийняли участь в інтерактивній виставі про хлопчика Василька, який не хотів іти до садочка. Було багато сміху та гумору, веселих ігор та руханок. Атмосфера радості і гармонії нагадала кожному, що всі ми родом із дитинства.

   Доброю традицією нашого закладу в День дошкілля відзначати та нагороджувати працівників за сумлінну працю та професіоналізм. Цього року були відзначені: директор ЗДО Лариса Голотюк завідувач господарством Лариса Діденко,  вихователі Юлію Руденко та Валентина Савченко, кухар Алла Смірнова, помічник вихователя Лариса Резник та робітника з обслуговування Богдан Омеляш.

   Урочисте привітання доповнив творчий осередок закладу, презентувавши  фото та відео екскурс, що занурив присутніх у радісні спогади цікавих та визначних подій минулих років.  

https://youtu.be/Y8bPDUY6M5o

  

  

     

    

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *