ЗДО №7 "Берізка"
Вінницька область, Гайсинський район

Семінар практикум "Розвиваючі ігри нового покоління в інтелектуальному розвитку дошкільника

   Проблема інтелектуального розвитку дітей дошкільного віку в усі часи була актуальною. Одне з найважливіших завдань сучасного виховання дитини дошкільного віку - розвиток її розуму, формування таких умінь та навичок, які дозволяють легко засвоювати нове. У дошкільника необхідно формувати правильні уявлення про доступні явища навколишньої дійсності; розвивати допитливість і пізнавальний інтерес, а також розумові процеси, уяву, память і мовлення; сприяти навчанню способів пізнавальної діяльності, завдяки яким дитина здобуває знання.

   Гра, як основний вид діяльності дошкільників, має особливе значення у її загальному розвитку. Вона є важливою діяльністю дітей і займає більшу частину дошкільного дитинства. Проте гра - це не лише задоволення і радість для розвитку дитини, що само по собі дуже важливе. З її допомогою можна розвивати увагу, памя"ть, мислення, уяву малят, тобто ті якості, які необхідні для подальшого життя.

    Для підвищення професійної компетентності вихователів через використання інноваційних ігрових технологій при організації роботи з дітьми  в ЗДО було проведено семінар практикум "Розвиваючі ігри нового покоління в інтелектуальному розвитку дошкільника", де вихователі ділились досвідом щодо практичного впровадження ігор, спрямованих на інтелектуальний розвиток.

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *